Všechno, co hledáte, je ve vás

10.02.2014 21:16

Vaše šance být šťastní a v míru je mnohem vyšší, když si uvědomíte, že úspěch nemá nic společného s hmotnými záležitostmi. Pokud se totiž nespojíte se svým vnitřním bohatstvím, žádné množství peněz vám štěstí nepřinese.
Úspěch souvisí s tím být sami sebou, šťastní a v míru, bez ohledu na něco nebo někoho mimo vás. Pamatujte si, že všechno, co hledáte, je ve vás.
Skutečný úspěch přichází ze Zdroje, který se nemění vlivem vnějších okolností. Je výsledkem toho, že víte, kdo jste, a pochopením pravé podstaty Vesmíru. Vaše bohatství je vaše identita. Spočívá v tom, kdo jste, v nadání, s nímž jste se narodili, ve vaší schopnosti dělat něco, co nikdo jiný nedokáže. Je to vaše jedinečnost. Pokud si tohle ujasníte, může vám to přinést mír a mnoho úspěchů.
M.Katz - Tajemství ryzí cesty, jak žít

 
Vnitřní bohatství vede k přiměřenému pokrytí vašich potřeb: ani příliš mnoho, ani příliš málo. V takovém stavu máte přesně tolik, kolik potřebujete, a ve chvíli kdy to potřebujete. Pokud akceptujete život tak, jak se vám nabízí, vyhnete se zbytečným bojům. To, jak se na věci díváte, má vliv na to, jak je prožíváte a co si přitáhnete v budoucnosti. Jakmile přestanete klást životu odpor, začne být snadnější. Přirozeně se budou dít pozitivní události. Nemusíte se je snažit přivolávat.
P.Ferrini - Svobodná láska
 
Nejdůležitější otázky vašeho života:

1, za co jsem vděčná?
2, co se z této zkušenosti můžu naučit?
3, dělám to, co miluju nejvíc? co je má vášeň...abych projevila svá přání...
4, miluju sebe sama se vším všudy, přijímám sebe na 100%?
5, sdílím sebe sama, své vize se světem? 
6, co jsou mé největší úspěchy, dary, schopnosti, co mě dělá hrdou na sebe? co je má silná stránka?
7, co kdyby peníze nebyly mým záměrem, co bych dělala? kdyby peníze byly pro mě jen nástrojem... energií...